Beter beleggen met de kwantformule van Robeco

"Het kon niet uitblijven. Na Graham’s formule en de Magic Formula, daar is ie dan: de kwantformule. Dat wil zeggen de simpele kwantitatieve formule van Robeco. Naar verluidt zou elke belegger hiermee uit de voeten moeten kunnen. We namen de proef op de som.

 

Al in 1934 drukte Benjamin Graham, de leermeester van Warren Buffett, in zijn boek Security Analysis beleggers op het hart de financiële positie van bedrijven zorgvuldig te bestuderen. Enkel de aandelen die onder hun intrinsieke waarde noteren, beschikken door hun onderwaardering over een veiligheidsmarge en zijn dus geschikt als investering."

 


Koop 'De Conservatieve belegger' bij:


Buy: High Returns from Low Risk: A remarkable Stock Market Paradox:


Kaufen: High Returns from Low Risk: Der Weg zum eigenen stabilen Aktien-Portfolio:


Acheter: Un paradoxe financier étonnant: Le lièvre et la tortue


Comprar: El pequeño libro de los altos rendimientos con bajo riesgo