Article in Dutch newspaper de Volkskrant: Paradox als exportproduct

"Het is de grote beleggingsparadox die Nederland nu als exportproduct koestert. Speculatieve groeiaandelen zoals Google en Snapchat leveren op lange of korte termijn niet meer rendement op dan behoudende defensieve waarden zoals Unilever en Ahold Delhaize. Hiermee wordt de oude in de VS zo gekoesterde beleggingswijsheid (‘hoe hoger het risico hoe hoger het rendement’) op zijn kop gezet. Risico loont niet, risico wordt afgestraft. Robeco timmert daarmee nu internationaal aan de weg."

Download
News paper article (in Dutch)
Volkskrant.jpg
JPG Image 512.3 KB

Koop 'De Conservatieve belegger' bij:


Buy: High Returns from Low Risk: A remarkable Stock Market Paradox:


Kaufen: High Returns from Low Risk: Der Weg zum eigenen stabilen Aktien-Portfolio:


Acheter: Un paradoxe financier étonnant: Le lièvre et la tortue


Comprar: El pequeño libro de los altos rendimientos con bajo riesgo